Kövess minket!
  
     

Kényelem felsőfokon a pellet kazánokkal

Kényelem felsőfokon a pellet kazánokkal
2015, április 1.

Az automatikus működésű lambdaszondás pellet kazán lehetővé teszi, hogy a mai energiafüggő világban az olcsó, energiakímélő és környezetbarát fűtési megoldást alkalmazzunk.

A folyamatosan emelkedő gáz-, szén-, és kőolajár, valamint gázimportban fellépő bizonytalanságok kiküszöbölésére a leghatékonyabb és manapság a legmegfelelőbb megoldás a pellet elégetésére szolgáló lambdaszondás pellet kazán. Ez az automatikus pellet kazán nem csupán környezetkímélő, de roppant kényelmes fűtési rendszer. A pellet kazán működése közben 20-100% közötti teljesítményben modulál a mindenkori fűtési igényeknek megfelelően, automatikusan állítja le és indítja el a pellet égetését a fűtésvezérlés utasításának megfelelően.

A pellet fűtőanyagot az épület egy megfelelően kialakított részében, pellettartályban kell tárolni. Nem szükséges közös helységben lennie a kazánnak és pellettartálynak, hiszen az automatikus pelletadagolás megoldható távolabbi épületrészből is.

Igény esetén akár interneten keresztül, okos telefonról, asztali gépről vagy laptopról is lehet vezérelni akár a kazán, akár az egész épület fűtési rendszerét!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyéb kazántípusok 2
Tudnivalók az olajtüzelésű álló kazánokról

Otthonunk fűtőrendszerének kialakítása igen komoly kérdés, hiszen hosszú távra tervezünk, így időtálló és megbízható megoldást kell keresnünk. A padlóra, földre...

Close